0650652330

WordPress Website tarieven

Transparant, eerlijk en helder.

Tarieven WordPress Onderhoud

Begrippenlijst WordPress Onderhoud

Leuk al die termen, maar wat betekenen ze eigenlijk?
Gratis .nl Domeinnaam
Bij jouw nieuwe website hoort natuurlijk een nieuwe domeinnaam. Deze zit standaard bij jouw pakket in dus je hoeft zelf geen technische koppelingen te maken want deze doen wij allemaal voor je.
WordPress Updates
Jouw website wordt iedere maand voorzien van de nieuwste WordPress updates. Hierbij wordt het WordPress systeem, het thema en de plugins geüpdate. Van te voren wordt een back-up gemaakt en achteraf wordt alles gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles goed blijft werken.
Beveiliging tegen hackers
Als de website door ons gehost wordt is deze beveiligd tegen hackers door middel van Patchman. Patchman is een applicatie die op de server draait welke per seconde op 897 punten de website controleert op lekken en zo hackers en malware geen kans geeft. Daarnaast installeren we in de website zelf een plugin welke er voor zorgt dat de inlogpagina extra is beveiligd tegen bijvoorbeeld Brute Force en DDOS aanvallen.
Website en Email backups
Elke 24 uur wordt er een backup van je website en je email gemaakt. Mocht er iets mis gaan dan zetten wij deze backup kosteloos voor je terug. Zo hoef je nooit meer zorgen te maken dat er kostbare bestanden verloren gaan.
Spam verwijderen
In sommige gevallen is het om op je website een reactie achter te laten. Er zijn complete spam netwerken opgericht om via geavanceerde software het internet af te zoeken naar pagina’s waar het mogelijk is om een reactie achter te laten en dit vervolgens ook automatisch te doen. Er wordt een standaard reactie achter gelaten vaak met daarin een link. Het doel van de spammer is om zo meer links en kliks naar zijn website te krijgen in de hoop meer geld te verdienen. Klik absoluut niet op deze links want soms krijg je nog een virus op je computer ook. Het is dus van groot belang om deze commentaren te voorkomen en te verwijderen als het ze toch lukt. Jouw website wordt in de gaten gehouden op dit soort commentaren en ze worden direct verwijderd zodra ze worden ontdekt.
SSD Webhosting
Alle websites worden gehost op supersnelle SSD schijven. Deze schijven zijn 10x sneller dan gewone schijven waardoor jouw website supersnel laadt.

Webhosting is een dienst voor het opslaan van de pagina’s, afbeeldingen en of andere inhoud van je website op een server die toegankelijk is via internet.

SSL certificaat
SSL zorgt voor het groene slotje voor het www.dadi.nl gedeeltje in de adres balk. SSL zorgt ervoor dat informatie die op de website wordt verzonden gecodeerd wordt verzonden. Als dit niet is geïnstalleerd kunnen hackers gemakkelijk achter de informatie komen die naar de website is verzonden. SSL is min of meer verplicht door de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Informatie moet volgens deze wet beveiligd worden verzonden en SSL is hiervoor de enige oplossing die breed wordt gebruikt. Boetes van het niet naleven van deze wet kunnen oplopen tot €4.500,-
Uptime Monitor
Via een geavanceerd houden we 24 uur per dag in de gaten of de website online is. Mocht er iets mis gaan grijpen we direct in.
Google Analytics
Google Analytics is software door Google ontwikkeld welke de bezoekersstroom naar je website in de gaten houdt. Je kan hiermee zien hoeveel bezoekers je hebt gehad maar bijvoorbeeld ook uit welk land ze komen en hoe lang ze op je tijd zijn geweest. Je kan hiermee in de basis dus zien of je website succesvol is of niet.
Gegarandeerde serverkracht
Wij reserveren serverkracht voor jouw website. Het delen van serverkracht met je buurman is hiermee verleden tijd waardoor jouw website altijd snel en stabiel draait. Hoeveel serverkracht je tot je beschikking hebt hangt af van het gekozen pakket.

  • Plus: 1 CPU Core en 1.024 MB geheugen
    • Dit pakket is goed voor ongeveer 20.000 maandelijkse bezoekers. Dit is slechts een indicatie
  • Ultiem: 2 CPU Cores en 2.048 MB geheugen
    • Dit pakket is goed voor ongeveer 50.000 maandelijkse bezoekers. Dit is slechts een indicatie
Geavanceerde Caching
Je website krijgt een flinke boost doordat pagina’s die veel opgevraagd worden in het supersnelle RAM geheugen worden opgeslagen. Dit RAM geheugen is 1.000 keer sneller dan de al supersnelle SSD schijven van de server.
Website optimalisatie
Je website wordt geoptimaliseerd waardoor deze zo snel mogelijk verschijnt. Dit is belangrijk want een snellere website wordt hoger geplaatst door Google dan de langzamere concurrent. Dit komt omdat Google wil dat zijn bezoekers zo snel mogelijk antwoord krijgen op hun zoekvraag, en een snellere website kan dit simpelweg sneller.

Bij website optimalisatie optimaliseren we de code van de website en compimeren we de afbeeldingen voor optimale prestaties.

Helpdesk
Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 zijn wij bereikbaar voor vragen over jouw website en helpen we je bij het aanpassen van je website en geven hierover uitleg. Grote aanpassingen zoals het veranderen van een thema en het toevoegen van nieuwe content vallen hier niet onder, maar het uitleggen hoe dit moet wel. Zo kan je dus altijd jezelf redden met je website.
Instellen SEO
SEO betekend Search Engine Optimization oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Wij helpen je bij het instellen van de juiste informatie voor de zoekmachines.

0650652330

Karolingersweg 102

3962 AK

Wijk bij Duurstede

Neem contact op