Over Sytze Notebomer

Een nuchtere Groningse jongen die houdt van humor en oprechtheid. Werkt hard en gaat geen uitdaging uit de weg. Is een opdracht iets wat ik niet kan, dan zeg ik dat. Stel vrijblijvend jouw vraag en misschien kan ik je helpen, (ik denk het wel).

Over DaDi

DaDi wordt aangedreven door Sytze Notebomer, dat ben ik. Vanaf 2005 ben ik bezig met webhosting. Later begon ik ook huisstijlen en webdesign aan te bieden in samenwerking met andere zelfstandigen.

Ik zag dat WordPress een van de betere beheersystemen was voor websites maar deze werd niet in alle gevallen goed onderhouden en dat bracht mij op het idee om WordPress onderhoud en beveiliging aan te bieden.

In 2016 besloot ik me hierin te specialiseren en vanaf 2017 ben ik gestart met het fanatiek beveiligen en onderhouden van WordPress websites.

Behaalde certificaten

Cursus AdWords

Cursus WordPress

Cursus Google Analytics

Cursus Zoekmachine Optimalisatie

Waarom heet jouw bedrijf DaDi

Deze vraag wordt me regelmatig gesteld. Vandaar dat ik heb besloten dit even nader toe te lichten.

Toen ik in 2005 voor mezelf wilde beginnen als ontwerper ben ik gaan zoeken naar woorden die mooi passen bij design en welke met mijn achternaam te maken hadden.

Het woord “noten” vertaalde ik eerst van het Nederlands naar het Engels (destijds kon je nog niet rechtstreeks naar andere talen, nou ja niet met Google dan…) en van het Engels naar andere talen.

Bij het Italiaans was het bingo, nuts was DaDi en zo werd DaDi geboren.

Helaas kwam ik er in januari 2017 achter dat DaDi in het Italiaans eigenlijk dobbelstenen betekent en niet noten. Helaas….

Eerlijk, het deert me niet. Ik vind het een mooie, korte, makkelijk te onthouden naam en ik blijf erbij. Voor mij betekent DaDi altijd noten, maar dan in mijn eigen taal 😉

Update 8-1-2018: Laatst sprak ik weer met iemand uit een soort streek van Italië en hij beweerde dat het wel degelijk noten betekent in een Italiaans dialect. Nou wie het weet mag het zeggen….