Over dadi.nl

Welkom op dadi.nl! Dé plek waar je alle antwoorden op jouw websitevragen vindt. Op het moment dat je besluit dat je graag een website laat maken, komt er vaak veel op je af. Denk bijvoorbeeld aan het design, teksten, hosting en onderhoud. En alles brengt verschillende kosten met zich mee. Het doel van ‘Wat kost een website’ is om jou overzicht te bieden in de welke mogelijkheden je allemaal hebt wanneer je besluit een website te laten maken. En op het moment dat je je besluit hebt genomen, kunnen wij het ook nog voor je uitvoeren. Wij zijn Sytze Notebomer en Heleen Verkerk en bij ons kun je terecht voor al jouw websitevragen.

Websites gebouwd
0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0

wie wij zijn

Sytze Notebomer

SYTZE NOTEBOMER

Mijn naam is Sytze Notebomer, bouwer in hart en nieren. Als ik vertel dat ik al sinds 2005 websites bouw, is vaak de eerste vraag die ik krijg: ‘Wat kost een website?’. De vraag is makkelijker dan het antwoord, want ‘wat kost een huis?’. Het maken van een voor jou (of jouw bedrijf) geschikte website is afhankelijk van veel factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal pagina’s, de functionaliteiten en het onderhoud. Gelukkig kan ik je daar heel goed bij helpen. Met veel plezier zorg ik er, samen met mijn collega Heleen Verkerk, dan ook voor dat jouw persoonlijke wensen en ideeën worden omgezet in een functionele WordPress website, webshop of ledensite.

onze partners

Wij vinden het belangrijk om jou alle facetten van een website te kunnen bieden. Daarom werken wij graag samen met partners die ieder hun eigen expertise hebben. Zo zorgen we ervoor dat jij volledig ontzorgd wordt op de weg naar een nieuwe of aangepaste website.

IRENE SANDKER

Design

Mijn naam is Irene en mooie, creatieve dingen maken met een doel is mijn passie. Als grafisch ontwerper zorg ik ervoor dat bedrijven letterlijk zichtbaar worden. Dit doe ik op veel verschillende manieren. Zoals door het ontwerpen van een nieuw logo, het creëren van een compleet nieuwe huisstijl of het adviseren over de in te zetten communicatiemiddelen. Alles met een grote dosis enthousiasme en altijd met een persoonlijke, eerlijke en doelgerichte aanpak.

RENATE VERSTRAATEN

Juridisch

Ik ben Renate Verstraaten en ik ben jouw bedrijfsjurist binnen handbereik. Via You and Me Legal geef ik ondernemers laagdrempelige, praktische en vooral ook betaalbare juridische hulp. Dat doe ik door gebruik te maken van gestandaardiseerde modellen, slimme softewaretools en door je te adviseren over wat je echt nodig hebt en wat eigenlijk helemaal niet. Met lef, humor en vooral passie voor het juridisch vak en het ondernemerschap we hebben in een handomdraai de juiste juridische basis voor jouw bedrijf!