0650652330

Over Sytze Notebomer

(Webmanager)
Een nuchtere Groningse jongen die houdt van humor en oprechtheid. Werkt hard en gaat geen uitdaging uit de weg. Is een opdracht iets wat ik niet kan, dan zeg ik dat. Stel vrijblijvend jouw vraag en misschien kan ik je helpen, (ik denk het wel).

Over DaDi

DaDi wordt aangedreven door Sytze Notebomer, dat ben ik. Ik verzorg websites waar je niet naar om hoeft te kijken. Ik help ondernemers besluiten maken over de vorm en indeling van de website welke ik vervolgens in elkaar zet en technisch onderhoud.

Het viel me op dat veel ondernemers er tegenop zien hun website te updaten omdat ze bang zijn dat er iets mis gaat. Het continue updaten van de software kan een heel gedoe zijn, maar zonder updates raakt de software verouderd waardoor bepaalde functies minder goed of zelfs helemaal niet meer werken. Ook vinden ze het vaak lastig om uit te zoeken welke hosting het beste is en hoe je een domeinnaam vastlegt. Ze hebben behoefte aan iemand die dit werk uit handen neemt zodat zij zich bezig kunnen houden met hun dagelijkse werk.

Ik ben er van overtuigd dat een website die goed onderhouden is conversie verhogend werkt, omdat de website goed en snel werkt waardoor het  gemakkelijker is een aankoop te doen of een dienst te bestellen.

De afgelopen jaren heb ik meerdere ondernemers mogen helpen bij het ontwikkelen en onderhouden van hun website. Ik merkte dat zij erg blij waren met het feit dat ik ze bij de opbouw voorzag van eerlijke feedback en bij oplevering duidelijke instructies gaf voor het zelf bijwerken van de tekst of afbeeldingen op de website. Het feit dat ze dit zorgeloos kunnen doen omdat ik ervoor zorg dat alles goed en soepel werkt draagt hier zeker aan bij en dat maakt mij trots!

Om deze ondernemers ook na oplevering van de website te kunnen ontzorgen van alle gedoe heb ik het Onderhoudspakket in het leven geroepen. Een abonnement waarmee je volledig ontzorgd wordt van updates aan de website inclusief domein registratie en webhosting.

Behaalde certificaten

Cursus AdWords
Cursus WordPress
Cursus Google Analytics
Cursus Zoekmachine Optimalisatie

Waarom heet jouw bedrijf DaDi

Deze vraag wordt me regelmatig gesteld. Vandaar dat ik heb besloten dit even nader toe te lichten.

Toen ik in 2005 voor mezelf wilde beginnen als ontwerper ben ik gaan zoeken naar woorden die mooi passen bij design en welke met mijn achternaam te maken hadden.

Het woord “noten” vertaalde ik eerst van het Nederlands naar het Engels (destijds kon je nog niet rechtstreeks naar andere talen, nou ja niet met Google dan…) en van het Engels naar andere talen.

Bij het Italiaans was het bingo, nuts was DaDi en zo werd DaDi geboren.

Helaas kwam ik er in januari 2017 achter dat DaDi in het Italiaans eigenlijk dobbelstenen betekent en niet noten. Helaas….

Eerlijk, het deert me niet. Ik vind het een mooie, korte, makkelijk te onthouden naam en ik blijf erbij. Voor mij betekent DaDi altijd noten, maar dan in mijn eigen taal 😉

Update 8-1-2018: Laatst sprak ik weer met iemand uit een soort streek van Italië en hij beweerde dat het wel degelijk noten betekent in een Italiaans dialect. Nou wie het weet mag het zeggen….