0650652330

Vormgeving / Design Wijk bij Duurstede

Nieuwe website laten maken?
DaDi, webdesign in Wijk bij Duurstede.

Vormgever Wijk bij Duurstede

Persoonlijk design, mooier voor het oog

Wil jij echt opvallen tussen je concurrenten in Wijk bij Duurstede? Wijk dan af van de standaard sjablonen en kies voor een website met een eigen design. Een eigen vormgeving biedt veel meer mogelijkheden dan gewone templates. Op deze manier geef jij het karakter van je bedrijf goed weer en kan je wat betreft de inhoud alle kanten op. Een website maken met een eigen design kan een tijdrovende klus zijn en daarnaast krijg je te maken met allerlei technische aspecten. Dit los je eenvoudig op door het design te laten ontwerpen door een specialist uit Wijk bij Duurstede.

Naast de vormgeving kan DaDi nog meer taken voor je uit handen nemen, zoals het onderhoud, de hosting en zorgen wij voor optimale beveiliging tegen hackers.

Wil je een nieuwe website laten maken? Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op:

Een website is jouw online visitekaartje

Het moge duidelijk zijn dat jouw website jouw online visitekaartje is. Maar om op te vallen tussen al je concurrenten in Wijk bij Duurstede zal je toch iets persoonlijks moeten toevoegen. Een uniek design is hierin de eerste stap. Je kunt namelijk een standaard sjabloon gebruiken die gelinkt is aan verschillende platforms, maar dit geeft wel een aantal beperkingen met het oog op de mogelijkheden. Zo wordt al voor jou bepaald waar je tekst en afbeeldingen kunt plaatsen en is deze ruimte beperkt. Daarnaast is het kleurenpalet van dit design een stuk minder breed. En het is wel zo prettig als de website helemaal matcht met de verdere huisstijl van je onderneming. Zo ben jij ook online herkenbaar voor je klantenkring in Wijk bij Duurstede.

Het design van je website kost ook behoorlijk wat tijd. Zeker wanneer je hier voor het eerst mee aan de slag gaat. Je zal eerst uit moeten zoeken hoe het systeem werkt en voordat je helemaal tevreden bent over de eerst opzet van de vormgeving ben je al behoorlijk wat uren verder.

Maak het jezelf eenvoudig en schakel de hulp in van DaDi uit Wijk bij Duurstede. Wij zorgen voor een uniek design, zodat je website een goede sfeerimpressie wordt van jouw onderneming. Naast de vormgeving zijn er ook een aantal andere aspecten waar wij ons op richten:

Een mobielvriendelijke website

Je klanten in Wijk bij Duurstede bekijken je website niet alleen op de computer, maar ook op mobiele apparaten als smartphones en tablets. Naast een uniek design zorgen wij dat je website ook goed getoond wordt op deze apparaten.

De tevredenheidsgarantie

De eerste kennismaking met DaDi is altijd vrijblijvend. Hoe dit verloopt bepaal jij. Mogen wij het design voor je verzorgen? Dan ontvang je eerst een vrijblijvende eerste schets van je website. Deze is online te bekijken in een testomgeving.

Optimale beveiliging

Je wilt natuurlijk niet dat je website in verkeerde handen valt. Daarom is het belangrijk om ook hier aandacht aan te besteden. Naast het design zorgen wij ook voor optimale beveiliging door geavanceerde anti-hack software.

Service en onderhoud

Ook al is het design afgerond, je website heeft net als een auto voortdurend onderhoud nodig. Krijg je meldingen van updates, is je website niet goed bereikbaar of gebeurt er iets verdachts? Dat kan je voorkomen met WordPress onderhoud

Complete vormgeving door DaDi

Tevredenheid en een complete service staan bij ons hoog in het vaandel. Na het afronden van het unieke design zorgen wij daarom dat je ook zelf uit de voeten kunt met de website. Wel zo handig als je zelf nieuwe teksten en afbeeldingen wilt plaatsen. Bijvoorbeeld als je een speciale actie hebt voor klanten in Wijk bij Duurstede. Wij bouwen de website in WordPress. Na oplevering geven wij je een uitgebreide instructie van dit systeem. Wil je liever deze taken en het verdere onderhoud uit handen geven? Dan is het ook nog mogelijk om een abonnement voor een WordPress Onderhoudspakket bij ons af te sluiten.

Website onderhoud aan WordPress Websites door Sytze Notebomer.

Val op met je eigen design in Wijk bij Duurstede

Een uniek design voor je website draagt bij aan een professionele uitstraling. Maar bij DaDi denken we ook graag nog een stapje verder. Zo zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke website en richten wij de pagina’s zo in dat deze beter gevonden worden door de zoekmachines. Zo vergroot jij de kans op afname van jouw diensten of producten. Neem daarom contact op met onze ervaren vormgevers en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

De werkwijze van DaDi

01

Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het design, inventariseren wij eerst wat je precies wilt tijdens een vrijblijvende kennismaking. We kunnen ergens afspreken in Wijk bij Duurstede, maar communiceren via mail of Whatsapp is ook een optie. Laat ons gerust weten wat voor jou handig is.

02

Ontwerpfase

Mogen wij na de kennismaking het design voor jou verzorgen? Dan gaan wij gelijk voor je aan de slag. Na vijf werkdagen kan jij het eerste concept van de vormgeving al live bekijken in een testomgeving.

03

De ontwikkeling

Wil je nog een aantal aanpassingen in het design? Dan passen wij dit zo snel mogelijk voor je aan. Na een aantal dagen staat er een nieuwe versie van je website klaar in de testomgeving.

04

Lancering van jouw website

Ben je tevreden over de vormgeving? Dan zetten wij jouw website online, deze werkt op alle desktops, smartphones en tablets. Indien je een abonnement voor het WordPress Onderhoudspakket hebt afgesloten, houden wij alles up-to-date.

Wil jij een website laten maken waar je niet naar om hoeft te kijken?

Z

Persoonlijk contact

Z

Website op maat

Z

Tevredenheidsgarantie

Z

Geen gedoe met updates

Je hoeft me natuurlijk te geloven op mijn mooie ogen

“Hij heeft ervoor gezorgd dat ik een website heb, waar ik heel blij mee ben.”

Sytze is no-nonsense, staat voor wat hij doet en komt altijd zijn afspraken na. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik een website heb, waar ik heel blij mee ben. Tegen een eerlijke prijs,  een klasse product! Neem gerust een kijkje op www.scheiding-geregeld.nl voor het resultaat.

Mabelle Mulders, Scheiding | Geregeld
“Sytze verstaat zijn vak. ”

Sytze verstaat zijn vak. Hij is een prettig persoon om mee samen te werken. Schakelt snel en verstaat zijn opdrachtgever. Al met al een reden om nog een keer bij hem terug te komen.

Bob van Leeuwen, Wonen in de Gaarden
“Blij met deze samenwerking”

DaDi zorgt ervoor dat wij naast een mooie huisstijl en marketing items ook het interactieve stukje helemaal kloppend kunnen maken. Hij zoekt een passende technische oplossing voor al onze ontwerp keuzes.Uw website wordt door Sytze compleet tot in detail opgeleverd en werkt perfect op alle schermen, ook mobiel! Blij met deze samenwerking.

Marije Brouwer, eigenaar flairdesign.nl

Ja ja, mooi verhaal maar wat krijg ik er allemaal bij?

Z
Website met gemakkelijk beheersysteem
Z
Zelf teksten en afbeeldingen aanpassen
Z
Geen technische kennis nodig
Z
.nl Domeinnaam
Z
Website in eigen huisstijl
Z
Contactformulier
Z
Persoonlijk intake gesprek
Z
Zoekmachine geoptimaliseerd
Z
Youtube video’s plaatsen

En wat kost zo’n website waar je niet naar om hoeft te kijken?

Z
Geen betaling vooraf
Z
Vrijblijvend website ontwerp
Z
Geen aankoop verplichting
Z
Persoonlijk intake gesprek
Z
Vast contactpersoon
Z
Een nieuwe website:

al vanaf: €897,-

Laten we meeten!

Wil je een nieuwe website laten maken? Of is je huidige pagina wel toe aan een nieuwe webdesign? Laten we dan snel eens meeten in Utrecht (maar ergens anders kan natuurlijk ook). Tijdens deze vrijblijvende intake maken we kennis en bespreken wij jouw wensen en eisen. Is er een klik? Dan gaan we gelijk aan de slag met het webdesign voor jouw website. Binnen een aantal dagen kan jij al de eerste concepten bekijken in een testomgeving.

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan:

Wil je een nieuwe website laten maken? Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op:

DaDi Websites enzo

Karolingersweg 102

3962AK  Wijk bij Duurstede

Sytze Notebomer

0650652330