Website laten maken Utrecht

Nieuwe website laten maken? DaDi.nl, webdesign in Wijk bij Duurstede.

Webdesign Utrecht

Persoonlijk design, mooier voor het oog

Heb jij voor je bedrijf in Utrecht een nieuwe website nodig? Of kan je huidige pagina wel wat verbetering gebruiken op het gebied van webdesign? Neem dan contact op met de specialisten van DaDi.nl uit Utrecht. Zij zorgen niet alleen voor een uniek design, maar maken je website ook nog eens gebruiksvriendelijk en kunnen het verdere onderhoud voor je uit handen nemen. Zo kan jij je focussen op de andere werkzaamheden voor je onderneming in Utrecht.

DaDi.nl zorgt naast een uniek en passend webdesign ook nog voor de hosting, het onderhoud en de juiste beveiliging.

Uniek webdesign voor je bedrijf in Utrecht

In Utrecht zijn er honderden bedrijven in verschillende branches. En allemaal willen ze hetzelfde: klanten werven. Maar hoe zorg je dat jij je concurrenten een stapje voor blijft? In dit digitale tijdperk is het verstandig om eerst een kritisch te kijken naar je online presentatie. Met een uniek webdesign val je al veel sneller op dan de andere bedrijven uit Utrecht in dezelfde branche. DaDi helpt je niet alleen met het ontwerp van je website zelf, maar denkt ook graag met je mee over een geschikte huisstijl.

Bij het webdesign wordt ook rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van de website. Zo kan de website niet alleen op de desktop, maar ook op mobiele apparaten bekeken worden, is de site zelf voorzien van een logische opbouw en heldere menu’s en laden de pagina’s snel.

Daarnaast kan je ook nog rekenen op de volgende voordelen:

Een mobielvriendelijke website

Je klanten in Wijk bij Duurstede bekijken je website niet alleen op de computer, maar ook op mobiele apparaten als smartphones en tablets. Naast een uniek design zorgen wij dat je website ook goed getoond wordt op deze apparaten.

Service en onderhoud

Ook al is het design afgerond, je website heeft net als een auto voortdurend onderhoud nodig. Krijg je meldingen van updates, is je website niet goed bereikbaar of gebeurt er iets verdachts? Dat kan je voorkomen met WordPress onderhoud

Complete service van DaDi.nl

Jouw website maken wij in WordPress. Het grote voordeel van dit systeem is dat ook jij op deze manier eenvoudig nieuwe teksten en afbeeldingen kunt plaatsen. Na oplevering van de website krijg je van ons een duidelijke instructie. Wil je liever het onderhoud helemaal uit handen geven? Sluit dan een abonnement voor een Onderhoudspakket bij ons af. Met deze service draaien wij dagelijks een back-up van je website, installeren de updates en minimaliseren wij de kans op een hack.

Volle agenda? Laat ons het onderhoud regelen

Bij DaDi gebruiken wij WordPress om de websites in te bouwen. Dit CMS-systeem kan je ook eenvoudig zelf onderhouden. Na de afronding van het webdesign, leggen wij uit hoe je nieuwe content kunt plaatsen voor je bedrijf in Utrecht. Maar heb je een zeer volle agenda en ben je dagelijks steeds onderweg om je klanten in Utrecht te bezoeken? Dan kunnen wij naast het webdesign ook het onderhoud voor je blijven regelen. Als extra service hebben wij het Onderhoudspakket. Met dit abonnement zorgen wij dat je website altijd bereikbaar is, beschermd is tegen hackers, houden het systeem up-to-date en draaien dagelijks een back-up.

Onze werkwijze

Wil jij een website laten maken waar je niet naar om hoeft te kijken?

Op maat gemaakt design

Een compleet nieuwe website inclusief logo en huisstijl.

Makkelijk zelf beheren

We leggen je uit hoe je gemakkelijk zelf foto's en teksten kan aanpassen op je website. Je hoeft daar dus niet meer iemand voor in te huren.

Responsive webdesign

Jouw website werkt uiteraard op alle apparaten goed. Niet alleen op een vaste computer maar ook op tablet en mobiel.

Wil jij een nieuwe website?

Vraag dan een gratis intake gesprek aan.