Werk aan jouw online presentatie en laat een website maken!

Als bedrijf is het noodzakelijk dat je website online goed vindbaar is. Maar om de bezoeker op je pagina te houden, is het daarnaast ook nog eens belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is. En voor jezelf is het wel zo prettig om te werken met een eenvoudig systeem, zodat zelf nieuwe content plaatsen geen ingewikkelde taak wordt. Daarom is het in dit geval handig om je website te laten maken door een specialist. DaDi.nl zorgt voor een volledige service, zodat je na de oplevering van de site niet meer om hoeft te kijken naar het onderhoud. Wat is WordPress Onderhoud?

 

Waarom een website laten maken?

Wanneer je zelf aan de slag gaat met het maken van een website, werk je vaak met de standaard templates. Dit kan natuurlijk prima werken, maar je hebt weinig keuze over de vorm en de indeling van de pagina’s. Wanneer je een website laat maken door DaDi.nl heb je veel meer mogelijkheden op het gebied van vormgeving. Ook wordt er de nodige aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van jouw pagina, zodat de bezoekers moeiteloos bij de informatie kunnen komen die ze zoeken.

Een nieuwe website laten maken die het altijd doet, geen gedoe!

Ontwikkeling en onderhoud website

Ken je dat? Ben je net lekker aan het sleutelen aan je website, komt er weer een pop-up tevoorschijn met een update. Omdat je niet gestoord wilt worden tijdens je werkzaamheden, klik je deze melding weg. Maar na verloop van tijd merk je dat bepaalde functies van je website toch minder goed werken. En dat ligt dus juist aan die verouderde software.

Gelukkig kan dit opgelost worden. Een website laten maken via DaDi.nl geeft je ook gelijk de mogelijkheid om het onderhoud uit handen te geven. Met het Onderhoudspakket zorgt DaDi.nl dat alle updates tijdig gedraaid worden. Ook domeinregistratie en webhosting maakt deel uit van dit abonnement.

Complete vormgeving door DaDi.nl

Tevredenheid en een complete service staan bij ons hoog in het vaandel. Na het afronden van het unieke design zorgen wij daarom dat je ook zelf uit de voeten kunt met de website. Wel zo handig als je zelf nieuwe teksten en afbeeldingen wilt plaatsen. Bijvoorbeeld als je een speciale actie hebt voor klanten in Wijk bij Duurstede. Wij bouwen de website in WordPress. Na oplevering geven wij je een uitgebreide instructie van dit systeem. Wil je liever deze taken en het verdere onderhoud uit handen geven? Dan is het ook nog mogelijk om een abonnement voor een WordPress Onderhoudspakket bij ons af te sluiten.

Inclusief service en onderhoud

Het website onderhoud kan je vergelijken met onderhoud aan je auto:

De Wegenbelasting: De hostingkosten, hiermee mag je de digitale snelweg op.

De APK: de website wordt continu in de gaten gehouden en gecontroleerd op vitale functies o.a:

De Wegenwacht: mocht er toch pech zijn onderweg dan schiet ik te hulp en zorg ik dat de website weer verder kan.

Wil jij een website laten maken waar je niet naar om hoeft te kijken?

Op maat gemaakt design

Een compleet nieuwe website inclusief logo en huisstijl.

Makkelijk zelf beheren

We leggen je uit hoe je gemakkelijk zelf foto's en teksten kan aanpassen op je website. Je hoeft daar dus niet meer iemand voor in te huren.

Responsive webdesign

Jouw website werkt uiteraard op alle apparaten goed. Niet alleen op een vaste computer maar ook op tablet en mobiel.

Wil jij een nieuwe website?

Vraag dan een gratis intake gesprek aan.