Dynamische Webshop Laten Maken | Stroap Project

Opdracht: Dynamische webshop maken

Opdrachtgever: Studio Atexo

Bij het project ‘Dynamische webshop laten maken voor Stroap’, speelde ik, vanuit DaDi Websites enzo, een cruciale rol in de ontwikkeling, terwijl Atexo verantwoordelijk was voor het ontwerp. Dit project was gericht op het creëren van een unieke online ervaring voor klanten die op zoek zijn naar voedzame en lekkere producten. Mijn bijdrage lag in de technische realisatie, terwijl het creatieve ontwerp door Atexo werd verzorgd.

Ontwikkeling van een uniek platform

Het ontwikkelen van een dynamische webshop voor Stroap was een project dat mij door DaDi Websites enzo werd toevertrouwd. Samen met het creatieve team van Atexo, dat verantwoordelijk was voor het ontwerp, heb ik gewerkt aan het realiseren van een platform dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook technisch geavanceerd. Het doel was om een online omgeving te creëren waarin klanten gemakkelijk en intuïtief de unieke producten van Stroap kunnen verkennen en aankopen.

Samenwerking met Atexo

Een belangrijk aspect van dit project was de naadloze samenwerking met Atexo voor het ontwerp van de webshop. Hun expertise in het visualiseren van merkidentiteiten heeft ervoor gezorgd dat de webshop niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij de visie van Stroap. Deze synergie tussen ontwikkeling en ontwerp heeft geleid tot een platform dat echt onderscheidend is in de markt.

Functionaliteiten die het verschil maken

De webshop is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, waarbij functionaliteiten zijn geïmplementeerd die het winkelen niet alleen makkelijker maken, maar ook leuker. Van geavanceerde zoekfilters tot interactieve productweergaves, elke functie draagt bij aan een dynamische gebruikerservaring. Dit maakt de webshop niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een platform waar gebruikers kunnen ontdekken en geïnspireerd worden.

WordPress Hosting en Onderhoud

Na de lancering van de webshop heb ik de verantwoordelijkheid op me genomen voor de hosting en het onderhoud ervan onder mijn WordPress-pakket. Dit zorgt ervoor dat de webshop niet alleen soepel blijft draaien, maar ook dat deze beveiligd is tegen online bedreigingen. Mijn rol omvat regelmatige updates en optimalisaties, waardoor Stroap zich kan concentreren op wat ze het beste doen: het ontwikkelen van innovatieve producten.

Toewijding aan kwaliteit

Mijn toewijding aan dit project was niet alleen gebaseerd op technische expertise, maar ook op een diepgaand begrip van de visie van Stroap. Door nauw samen te werken met zowel het team van Atexo als Stroap, heb ik ervoor gezorgd dat de webshop niet alleen voldoet aan de huidige e-commerce standaarden, maar deze zelfs overtreft. Het resultaat is een dynamische webshop die klaar is om de online aanwezigheid van Stroap naar een hoger niveau te tillen.

Echt superblij met het resultaat!

Ik was verbaasd over de snelheid van werken en over de frisheid van de site die Dadi bouwde. Echt superblij met het resultaat! Daarnaast goede uitleg gekregen over hoe zelf aanpassingen te maken. Goed bereikbaar en proactief. Een heel goede ervaring.

Roel van Dam | Eigenaar Stroap.nl