Nieuwe website voor J.Vernooy tuin en bestratingsmaterialen

Opdracht: Website bouwen voor J.Vernooy tuin en bestratingsmaterialen

Opdrachtgever: Flair Design

Een van de recente projecten die een speciale plek heeft in mijn portfolio is de webontwikkeling voor J. Vernooy, een familiebedrijf gespecialiseerd in zowel nieuwe als gebruikte bestratingsmaterialen. Al 40 jaar is dit bedrijf een begrip in de tuin- en bestratingswereld. Ondersteunen van zo’n erkende naam was zowel een uitdaging als een geweldige ervaring.

Project J.Vernooy Nieuwe Website Bouwen

Ontwikkeling en Ontwerp

Voor dit project was de samenwerking tussen verschillende partijen cruciaal. Flair Design was verantwoordelijk voor het ontwerp, terwijl de ontwikkeling door mij werd gedaan. De noodzaak om een naadloze integratie tussen design en technische implementatie te bereiken, was duidelijk.

Fasering en Planning

Er was een uitgebreide voorbereidingsfase, waarin de behoeften en doelen van J. Vernooy nauwkeurig werden geïdentificeerd. Het project werd opgedeeld in verschillende fasen om elk detail te kunnen bijhouden, van granietkoppen tot oud gebakken waaltjes en kunstgras.

Een One-Stop Shop

J. Vernooy bedient een breed scala aan klanten – van particulieren tot gemeentelijke organisaties. Het was dus van belang dat de website verschillende gebruikers kon aanspreken en hen kon voorzien van de nodige informatie. Bovendien moest de website een bron van inspiratie zijn. Hiervoor werd een showtuin-sectie op de website geïntegreerd, waar bezoekers een virtuele tour kunnen maken om de laatste trends in tuinmaterialen te bekijken.

Hosting en Onderhoud

Nu het project is afgerond, valt de website onder mijn WordPress Hosting en Onderhoud pakket. Dit zorgt ervoor dat de site altijd up-to-date is en dat eventuele problemen snel worden verholpen.

Afronding en Levering

Het project werd succesvol opgeleverd met positieve feedback van zowel J. Vernooy als hun klanten. De naadloze samenwerking met Flair Design heeft zeker bijgedragen aan dit succes.