Project DVGraphics: Website Ontwikkeling

Opdracht: Website bouwen voor DVGraphics

Opdrachtgever: Flair Design

Toen Flair Design de opdracht kreeg om een ontwerp te maken voor de website van DVGraphics, kwamen ze bij mij, DaDi Websites enzo, voor de technische uitvoering.

DVGraphics, een bedrijf dat zich richt op diverse grafische oplossingen zoals belettering, gevelbelettering en interieurdecoratie, wilde een website die hun diensten op een professionele manier weergeeft. Ik nam de technische kant voor mijn rekening en zorgde ervoor dat de website van DVGraphics soepel werkt en er geweldig uitziet. Als je ook een website wilt laten maken, sta ik klaar om je te helpen met mijn expertise.

Project DVGraphics: Website Bouwen

Inleiding tot het Project

Ik werd benaderd door Flair Design voor het bouwen van de website voor DVGraphics op basis van een ontwerp dat zij hadden gemaakt. DVGraphics is een bedrijf met een breed scala aan grafische diensten. Ik was verheugd om aan dit project te werken en mijn bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van een functionele website.

Technische Implementatie

Ontwerp omzetten website

Het ontwerp dat door Flair Design werd aangeleverd was zeer gedetailleerd. Mijn taak was om dit ontwerp om te zetten in een functionerende website. Ik heb ervoor gezorgd dat alle elementen van het ontwerp nauwkeurig werden weergegeven, terwijl ik ook de technische aspecten, zoals responsiviteit, in de gaten hield.

Diversiteit aan diensten

DVGraphics biedt een verscheidenheid aan diensten aan, zoals autobelettering, gevelbelettering, en raamdecoratie. Het was belangrijk dat de website deze diversiteit aan diensten op een georganiseerde en toegankelijke manier presenteerde. Ik heb een structuur opgezet die het voor bezoekers makkelijk maakt om de diensten te vinden waarin ze geïnteresseerd zijn.

Hosting en Onderhoud

Na de bouw van de website, heb ik ook de hosting en het onderhoud op me genomen. De website van DVGraphics maakt momenteel gebruik van WordPress Hosting en Onderhoud, een dienst die ik aanbied. Dit zorgt ervoor dat de website soepel blijft draaien en dat eventuele updates of problemen snel en efficiënt worden afgehandeld.

Afronding van het Project

Het project voor DVGraphics was een geweldige samenwerking tussen Flair Design en mij. We hebben samengewerkt om een ontwerp om te zetten in een functionele website die de diverse diensten van DVGraphics op een gestructureerde en toegankelijke manier presenteert. Met de toevoeging van WordPress Hosting en Onderhoud, kan DVGraphics zich richten op hun core business terwijl ik ervoor zorg dat hun website blijft draaien zoals het hoort.