PropertyView Website Creatie door DaDi

Opdracht: Uitwerken aangeleverd ontwerp tot functionele website

Opdrachtgever: Studio Atexo

Voor PropertyView B.V., een toonaangevende vastgoedbeheerorganisatie, heb ik een functionele website mogen maken. Deze website is het resultaat van een nauwe samenwerking met Atexo voor het ontwerp en belichaamt de professionaliteit en de klantgerichte benadering van PropertyView.

Ontwikkeling van een Professionele Website voor PropertyView B.V.

Realisatie van een Doelgerichte Online Aanwezigheid

Het vervaardigen van een website voor PropertyView B.V. was een project dat naadloos aansloot bij mijn expertise als website bouwer. Met hun landelijke aanwezigheid en breed scala aan vastgoeddiensten, was het cruciaal om een website te creëren die zowel informatief als eenvoudig te navigeren is voor hun diverse klantenkring.

Samenwerking voor een Gestructureerde Website

De samenwerking met Atexo was cruciaal voor het bereiken van een gestructureerde en gebruikersvriendelijke website. Atexo’s rol in het ontwerp van de site heeft bijgedragen aan een naadloze en professionele online uitstraling, passend bij de identiteit van PropertyView B.V.

Eigenschappen van de Website

In het bouwproces was het belangrijk om de website zo in te richten dat deze de uitgebreide vastgoedmanagementdiensten van PropertyView weerspiegelt. Het doel was om een helder overzicht te bieden van hun diensten, van kantoor- en bedrijfsruimtebeheer tot winkelcentra en maatschappelijk vastgoed.

Betrouwbaarheid door Hosting en Onderhoud

Na oplevering van de website heb ik deze opgenomen in mijn WordPress Hosting en Onderhoud diensten. Deze stap garandeert dat de website van PropertyView B.V. voortdurend toegankelijk, veilig en actueel blijft.

Afsluiting: Een Website die Professionaliteit Uitstraalt

De voltooide website voor PropertyView B.V. staat als een voorbeeld van hoe een effectief online platform kan bijdragen aan de zichtbaarheid en toegankelijkheid van een professionele organisatie. De website dient niet alleen als een digitaal visitekaartje, maar ook als een middel voor klanten om gemakkelijk in contact te komen met PropertyView.

Dit project voor PropertyView B.V. was een geweldige kans om mijn vaardigheden in webontwikkeling te gebruiken en een oplossing te bieden die perfect aansluit bij hun behoeften. Het was een plezier om met Atexo samen te werken en een website te leveren die zowel functioneel als representatief is voor de standaarden en diensten van PropertyView B.V.