Tandarts Website Laten Maken: Mondpoort Wijk bij Duurstede | DaDi Websites enzo

Opdracht: Nieuwe website maken Mondpoort.nl

Opdrachtgever: Flair Design

Bij DaDi Websites enzo draait het om het creëren van effectieve en stijlvolle websites, en het project voor Mondpoort is daar geen uitzondering op. Toen de tandartspraktijk Mondpoort uit Wijk bij Duurstede met Flair Design een ontwerp maakte en dit vervolgens aan mij overhandigde voor de bouw, wist ik dat dit een project was dat nauwkeurigheid en aandacht voor detail vereiste. Lees verder om te ontdekken hoe de samenwerking tussen Mondpoort, Flair Design en DaDi Websites enzo tot een succesvolle website heeft geleid.

Website laten maken voor Mondpoort: strak en informatief

Hoe het begon

Mondpoort, een tandartspraktijk uit Wijk bij Duurstede, had een nieuwe website nodig. Ze schakelden Flair Design in voor het ontwerp. Toen het ontwerp klaar was, gaf Flair Design mij, DaDi Websites enzo, een seintje voor de technische bouw van de website.

Een website met focus op diensten

Mondpoort staat bekend om hun uitstekende zorg, vooral voor angstige kinderen. Het was belangrijk dat de website deze diensten duidelijk en overzichtelijk presenteerde. De informatie moest makkelijk te vinden zijn, en het geheel moest professioneel ogen. Dat was de opdracht, en ik ging ermee aan de slag.

Aan het werk

Ik heb me gericht op het maken van een heldere en functionele website. Geen poespas, maar duidelijke menu’s en informatieve pagina’s. Met het ontwerp van Flair Design als leidraad, heb ik ervoor gezorgd dat de technische kant van de website naadloos aansloot bij de uitstraling die Mondpoort wilde hebben.

Resultaat

De website van Mondpoort is nu informatief, gebruiksvriendelijk en strak vormgegeven. De kernwaarden en diensten van Mondpoort zijn duidelijk zichtbaar, en het navigeren door de website is eenvoudig.

Als je op zoek bent naar een partij voor het laten maken van een professionele website, dan kun je rekenen op DaDi Websites enzo. Mondpoort en Flair Design deden dat ook, en samen hebben we een solide website neergezet.