Van der Molen Deuren & Sloten Webdesign door DaDi

Opdracht: ZZP Website maken voor Van der Molen Deuren & Sloten

Opdrachtgever:Van der Molen Deuren & Sloten

In een project voor Van der Molen Deuren & Sloten heb ik de kans gekregen om hun digitale aanwezigheid te transformeren door een professionele website te laten maken. Deze samenwerking met Flair Design in het ontwerpproces heeft geresulteerd in een website die zowel hun expertise in deuren, sloten als inbraakpreventie weerspiegelt.

Een nieuwe digitale deur opent voor Van der Molen Deuren & Sloten

Het bouwen van een gespecialiseerde website

Als website bouwer was het een eer om voor Van der Molen Deuren & Sloten een website te ontwikkelen. Met hun gespecialiseerde diensten in de levering van deuren, hang- en sluitwerk en inbraakpreventie, was het belangrijk om een platform te creëren dat zowel informatief als toegankelijk is voor hun klanten.

Samenwerking met Flair Design voor een naadloos ontwerp

De samenwerking met Flair Design voor het ontwerp van de website was essentieel. Hun bijdrage zorgde voor een naadloze integratie van design en functionaliteit, waardoor de website niet alleen professioneel, maar ook gebruiksvriendelijk is.

De website als spiegel van expertise

Het ontwikkelen van de website voor Van der Molen Deuren & Sloten omvatte een duidelijke presentatie van hun diensten. Het was belangrijk om hun specialisme in de levering van diverse soorten deuren en hun deskundigheid in inbraakpreventie naar voren te brengen.

Continuïteit gewaarborgd door WordPress Hosting en Onderhoud

Na het voltooien van de website, heb ik deze onder mijn dienst voor WordPress Hosting en Onderhoud geplaatst. Dit garandeert dat de website van Van der Molen Deuren & Sloten altijd up-to-date en operationeel blijft.

Het eindresultaat: een digitale representatie van vakmanschap

De voltooide website voor Van der Molen Deuren & Sloten staat nu als een sterk voorbeeld van hoe een effectieve online aanwezigheid gecreëerd kan worden. De site dient niet alleen als een informatief platform, maar ook als een virtuele etalage van hun vakmanschap en diensten.

Dit project voor Van der Molen Deuren & Sloten was een fantastische kans om mijn vaardigheden in webontwikkeling te tonen en een online oplossing te bieden die hun gespecialiseerde diensten weerspiegelt. Het was een genoegen om met Flair Design samen te werken en een website te leveren die zowel functioneel als representatief is voor het vakmanschap van Van der Molen Deuren & Sloten.

Alfred van der Molen | Eigenaar VDMdeurenslot.nl

“Een absolute aanrader”

Sytze is een vakman die luistert en meedenkt om de juiste uitstraling en informatie op onze website te krijgen. Een absolute aanrader voor mensen en bedrijven die op zoek zijn naar een goed werkende website op pc, tablet en/of telefoon

Alfred van der Molen | Eigenaar VDMdeurenslot.nl