Weboplossing voor Witteveen Meubel & Interieurbouw

Opdracht: Website bouwen voor Witteveen Interieurbouw

Opdrachtgever: Witteveen Interieurbouw

In een recent project voor Witteveen Meubel & Interieurbouw heb ik de kans gekregen om een op maat gemaakte website te ontwikkelen. Als specialist in Living & Retail, met een focus op maatwerk in designkeukens, winkelinrichting en meer, vroeg Witteveen om een platform dat hun expertise en vakmanschap benadrukt. Samen met Atexo, die het ontwerp voor hun rekening namen, is een website ontstaan die zowel functioneel als representatief is voor het merk Witteveen.

Een digitale thuisbasis voor vakmanschap

Ontwikkelen van een website voor een meester in interieurbouw

Recentelijk werd mij de kans geboden om een website te ontwikkelen voor Witteveen Meubel & Interieurbouw, een bedrijf dat zich toelegt op hoogwaardig maatwerk voor zowel woonhuizen als commerciële ruimtes. Met meer dan 25 jaar ervaring en deskundigheid in huis, stond Witteveen voor een uitdaging: hun vakmanschap en expertise vertalen naar een online platform.

Samenwerking met Atexo voor een uniek ontwerp

In nauwe samenwerking met Atexo werd een ontwerp gecreëerd dat de identiteit van Witteveen perfect weerspiegelt. De website moest niet alleen informatief en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook de kwaliteit en het vakmanschap van Witteveen uitstralen.

Het proces: van concept tot realisatie

De website is met zorg ontwikkeld, waarbij elk detail zorgvuldig werd overwogen. Van het presenteren van hun designkeukens en designkasten tot het belichten van hun volledige dienstenaanbod, inclusief winkelinrichting en horecagelegenheden. Het doel was een website te creëren die als een digitaal portfolio van hun werk fungeert.

Een all-in-one oplossing onder één dak

Witteveen Meubel & Interieurbouw staat bekend om hun full-service aanpak. De website moest deze filosofie weerspiegelen, door bezoekers een helder beeld te geven van het begin-tot-eind proces dat Witteveen biedt. Dit betekende het integreren van informatie over hun samenwerking met specialisten zoals CNC bewerkers, spuiters en metaalbewerkers.

Hosting en onderhoud: continuïteit gegarandeerd

Na voltooiing van de website, werd deze onder mijn WordPress Hosting en Onderhoud gebracht. Dit zorgt voor een stabiele en zorgeloze online ervaring voor zowel het team van Witteveen als hun klanten.

Afsluiting: Een digitaal platform dat staat voor kwaliteit

Het resultaat is een website die niet alleen dient als een digitale thuisbasis voor Witteveen Meubel & Interieurbouw, maar ook als een weerspiegeling van hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Dit project was een uitgelezen kans om een bedrijf met een rijke geschiedenis en een passie voor design en vakmanschap online te brengen. Het was een eer om samen met Atexo een website te ontwikkelen die de essentie van Witteveen Meubel & Interieurbouw vangt en presenteert.