Website opnieuw ontwerpen voor Stijl* Fotografie

Opdracht: Nieuw ontwerp toepassen op website

Opdrachtgever: FlairDesign

Bij dit project hebben we samengewerkt met FlairDesign om een nieuwe website voor Anneke Troost van Stijl* Fotografie te bouwen. Het doel was om haar unieke benadering van fotografie te weerspiegelen, waarbij we ons richtten op een website opnieuw ontwerpen die haar werk en visie tot leven brengt.

Nieuwe start voor Stijl* Fotografie

Wanneer je een passie hebt voor fotografie zoals Anneke Troost, dan is je website meer dan alleen een visitekaartje. Het is een verlengstuk van je werk en je persoonlijkheid. Anneke wilde haar website een nieuwe impuls geven, zodat deze haar benadering van fotografie beter weerspiegelt. Samen met FlairDesign, die het creatieve ontwerp verzorgde, hebben we een website opnieuw ontworpen die echt past bij de essentie van Stijl* Fotografie.

Samenwerking met flairdesign

De samenwerking met FlairDesign was cruciaal voor het succes van dit project. Zij hebben een ontwerp gemaakt dat de unieke stijl van Anneke belichaamt. Als bouwer van de website was mijn rol om dit ontwerp om te zetten in een functionele en gebruiksvriendelijke website. Door nauw samen te werken, konden we een naadloze overgang creëren van ontwerp naar ontwikkeling.

Technische uitvoering

De technische kant van een website opnieuw ontwerpen kan uitdagend zijn, vooral als je streeft naar een balans tussen creativiteit en functionaliteit. Mijn focus lag op het implementeren van het ontwerp met aandacht voor detail, terwijl ik zorgde voor een vlotte gebruikerservaring. Het resultaat is een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook snel, responsief en gemakkelijk te navigeren.

De essentie van stijl* fotografie vastleggen

Het meest belangrijke aspect van dit project was om de essentie van Anneke’s werk vast te leggen. Haar benadering van fotografie is uniek; ze legt mensen vast zoals ze echt zijn. De website moest deze filosofie weerspiegelen, met ruimte voor haar portfolio en verhalen achter de foto’s. Het was essentieel om een platform te creëren waar bezoekers de magie van haar fotografie kunnen ervaren.

Onder mijn zorg

Nu de website live is, valt deze onder mijn WordPress Hosting en Onderhoud. Dit betekent dat ik verantwoordelijk blijf voor het technisch beheer en zorg draag voor de veiligheid en snelheid van de website. Dit zorgt ervoor dat Anneke zich volledig kan concentreren op haar fotografie, terwijl ik ervoor zorg dat haar website optimaal blijft presteren.

Reflectie op het project

Terugkijkend op dit project, ben ik trots op wat we hebben bereikt. De samenwerking met FlairDesign en Anneke was inspirerend en het was een eer om hun visie tot leven te brengen. Dit project heeft eens te meer benadrukt hoe belangrijk het is om een website te hebben die echt weerspiegelt wie je bent en wat je doet. Voor Anneke Troost van Stijl* Fotografie betekende een website opnieuw ontwerpen meer dan alleen een nieuwe look; het was een stap naar het verder delen van haar unieke kijk op de wereld door haar lens.

“Dank je wel Sytze, ik ben fan!”

Afgelopen half jaar met veel plezier samengewerkt met Sytze! Een nieuwe website bouwen kost toch altijd meer tijd als je denkt en de kneepjes onder de knie krijgen van zo’n nieuwe site is toch een dingetje. Maar Sytze wist mij precies door alles heen te loodsen, nam de tijd en maakte regelmatig een filmpje ter toelichting waardoor ik snel en gewoon achter mijn eigen PC verder kon werken! Ook de snelheid waarmee hij werkt en reageert is heel fijn! En dit alles met een grap&een grol was bij mij zeer welkom 😉 Dank je wel Sytze, ik ben fan!

Anneke Troost | Stijl* Fotografie