Website Project voor Flair Design

Opdracht: Nieuwe website maken voor Flair Design uit Wijk bij Duurstede

Opdrachtgever: Flair Design

Mijn pad kruiste met Flair Design dankzij een succesvolle introductie door mijn schoonzus Anouk, een van hun creatieve vormgevers. Na een positieve ervaring met de creatie van de website voor Stijl* Fotografie van Anneke Troost, kreeg ik de kans om ook de website van Flair Design te vernieuwen.

Professionele Website Laten Maken – Een Diepgaande Blik op het Flair Design Project

Bij de zoektocht naar de perfecte partner voor het laten maken van een website, is het vaak handig om het portfolio van de potentiële kandidaat te bekijken. Een recent voorbeeld van een succesvol afgerond project is de ontwikkeling van de Flair Design website.

Over Flair Design

Flair Design, gestart door het dynamische duo Christa en Marije, is een veelzijdig ontwerpbureau met een voorliefde voor spoedklussen. Met een team van vijf creatieve geesten, helpt Flair klanten bij het vormgeven van hun huisstijl, de realisatie van hun online omgeving en drukwerk. Hun passie voor grafisch ontwerp en klantontzorging vormt de kern van hun bedrijf.

De Connectie

Mijn pad kruiste met Flair Design dankzij een succesvolle introductie door mijn schoonzus Anouk, een van hun creatieve vormgevers. Na een positieve ervaring met de creatie van de website voor Stijl* Fotografie van Anneke Troost, kreeg ik de kans om ook de website van Flair Design te vernieuwen.

Het Proces van de Website Laten Maken

Bij Flair Design hadden ze hun website zelf ontworpen, waarna mijn rol begon. Mijn taak was om hun ontwerp tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat het er niet alleen goed uitzag, maar ook goed functioneerde. Het was een naadloze samenwerking, met Flair Design als de creatieve geest en mijzelf in de rol van technische expert. Dit resulteerde in een unieke, professionele website die past bij de stoere, daadkrachtige uitstraling van Flair Design.

De Uitdagingen

Elk project heeft zijn unieke uitdagingen, en dit was geen uitzondering. Er waren strakke deadlines om aan te voldoen en technische obstakels om te overwinnen. Maar met gedegen planning en nauwkeurige uitvoering, werden deze obstakels succesvol overwonnen.

Het Resultaat

De nieuwe website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk en responsief, zodat klanten van Flair Design een optimale ervaring hebben, ongeacht het apparaat waarmee de website wordt geopend.

Onderhoud 

Na de oplevering van de website, is deze nu onder mijn beheer voor WordPress onderhoud, een dienst die ik aanbied. Dit zorgt voor een soepele werking van de site en biedt Flair Design gemoedsrust, wetende dat hun online aanwezigheid in veilige handen is.

Het project voor Flair Design illustreert de synergie die kan ontstaan wanneer creatieve ontwerpers en technische experts samenkomen. Dus, als je overweegt om een website te laten maken en op zoek bent naar een betrouwbare partner, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we je online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen.

Marije Brouwer | FlairDesign

“Blij met deze samenwerking.”

DaDi zorgt ervoor dat wij naast een mooie huisstijl en marketing items ook het interactieve stukje helemaal kloppend kunnen maken. Hij zoekt een passende technische oplossing voor al onze ontwerp keuzes.Uw website wordt door Sytze compleet tot in detail opgeleverd en werkt perfect op alle schermen, ook mobiel! Blij met deze samenwerking.

Marije Brouwer | Eigenaar flairdesign.nl