Website voor zelfstandige laten maken – KiaOra Fysiotherapie

Opdracht: WordPress website voor zelfstandige maken

Opdrachtgever: KiaOra Fysio

Voor het project van KiaOra Fysiotherapie werd ik benaderd om een website te ontwikkelen die precies past bij de behoeften van zelfstandige professionals binnen de gezondheidszorg. Samenwerking met Atexo voor het ontwerp zorgde ervoor dat we een platform konden creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en informatief voor cliënten die op zoek zijn naar fysiotherapeutische zorg.

Unieke aanpak voor een specifieke doelgroep

De ontwikkeling van de KiaOra Fysiotherapie website was gericht op het creëren van een platform dat de holistische benadering van de praktijk weerspiegelt. Dit vereiste een diepgaande samenwerking met de klant en een gedetailleerd begrip van de doelgroep.

Samenwerking tussen ontwerp en ontwikkeling

Het ontwerp, verzorgd door Atexo, en de ontwikkeling, uitgevoerd door mij, vormden de basis voor een visueel aantrekkelijke en functionele website. Deze samenwerking zorgde ervoor dat de website niet alleen informatief en gebruiksvriendelijk is, maar ook esthetisch in lijn met de merkidentiteit van KiaOra.

Meer dan alleen een website

Mijn verantwoordelijkheid strekte zich uit tot het waarborgen van een soepele werking van de website door deze onder te brengen in mijn WordPress Hosting en Onderhoudspakket. Dit verzekert KiaOra Fysiotherapie van continue online veiligheid en betrouwbaarheid.

De impact van professionele webontwikkeling

Dit project illustreert de cruciale rol die professionele webontwikkeling speelt in het versterken van de digitale aanwezigheid van zelfstandige professionals. Door aandacht te besteden aan zowel ontwerp als functionaliteit, bieden we een compleet pakket dat bedrijven helpt groeien en bloeien in het digitale tijdperk.

Slotwoord: De sleutel tot digitaal succes

Het project voor KiaOra Fysiotherapie toont aan hoe essentieel een professioneel ontwikkelde website is voor zelfstandige professionals die hun digitale voetafdruk willen vergroten. Met een sterke focus op gebruiksgemak, ontwerp en technische uitmuntendheid, hebben we een platform gecreëerd dat KiaOra onderscheidt in hun vakgebied.

Door deze gedetailleerde benadering te hanteren, zorgen we ervoor dat elk project niet alleen voldoet aan de huidige digitale standaarden maar ook een blijvende impact heeft op de groei en het succes van onze cliënten.

Sandra - KiaOra Fysiotherapie

“Kortom een topper”

Sytze is een rustige behulpzame motiverende man. Hij heeft veel verstand rondom alles van de website. Ik ben enorm geholpen en voelde mij gedreven om zelf een mooie tekst te schrijven. Ook omdat hij aanbood dat hij ook wilde helpen. Ik hoefde het niet alleen te doen. EN dat voelde heel erg fijn. Door zijn rustige houden, soms wat achter de broek aanzitten wat ik als heel positief ervaarde merkte ik dat er een heel mooi resultaat kwam van mijn website. Ik wil Sytze zeker aanraden bij alle ondernemers. Waarom? omdat hij kundig is en goed kan vertellen welke stappen er komen duidelijk is in wat hij nodig heeft om een fantastische website te maken. Dus klim in die pen en schrijf hem om jou te helpen om een mooie website te maken. Ook ben ik blij dat alles nu bij hem in onderhoud is. Kortom een topper. Heel erg dank je wel voor al je hulp! Ga zo door!

Sandra Winkel - Achterberg | KiaOra Fysiotherapie