Wil jij een website waar je niet naar om hoeft te kijken?

Daar loop je dan, terug naar de parkeergarage met je KVK inschrijving in je hand.

Woohoo je bent ondernemer! Gefeliciteerd!

En nu? Waar beginnen? Je hebt het, eerst maar eens een website zodat de hele wereld weet wie jij bent, wat je kan en waarom mensen juist voor jou moeten kiezen. Check! En nu? Waar begin je?

Je wilt dit gedoe helemaal niet, je wilt dat iemand dit voor je doet zodat jij verder kan met het starten van je business.

Maar je wilt niet teveel betalen. Geen grote bedrijven die veel te veel rekenen voor hun te dure overhead, trendwatchers en marketing rockstars je bent immers net begonnen…

Je wilt een lokale ondernemer met passie voor zijn vak en vriendelijke tarieven.

Je hebt een eerlijke webbouwer nodig die ervoor zorgt dat jouw droomwebsite wordt gemaakt, in de lucht komt en blijft. Iemand die oprecht advies geeft en die je gewoon kunt bellen in plaats van een ticket aanmaken en maar hopen op antwoord.

Een nieuwe website die het altijd doet, geen gedoe!

Mijn naam is Sytze Notebomer. Ik verzorg websites waar je niet naar om hoeft te kijken. Ik help ondernemers besluiten maken over de vorm en indeling van de website welke ik vervolgens in elkaar zet en technisch onderhoud.

Het viel me op dat veel ondernemers er tegenop zien hun website te updaten omdat ze bang zijn dat er iets mis gaat. Het continue updaten van de software kan een heel gedoe zijn, maar zonder updates raakt de software verouderd waardoor bepaalde functies minder goed of zelfs helemaal niet meer werken. Ook vinden ze het vaak lastig om uit te zoeken welke hosting het beste is en hoe je een domeinnaam vastlegt. Ze hebben behoefte aan iemand die dit werk uit handen neemt zodat zij zich bezig kunnen houden met hun dagelijkse werk.

Ik ben er van overtuigd dat een website die goed onderhouden is conversie verhogend werkt, omdat de website goed en snel werkt waardoor het  gemakkelijker is een aankoop te doen of een dienst te bestellen.

De afgelopen jaren heb ik meerdere ondernemers mogen helpen bij het ontwikkelen en onderhouden van hun website. Ik merkte dat zij erg blij waren met het feit dat ik ze bij de opbouw voorzag van eerlijke feedback en bij oplevering duidelijke instructies gaf voor het zelf bijwerken van de tekst of afbeeldingen op de website. Het feit dat ze dit zorgeloos kunnen doen omdat ik ervoor zorg dat alles goed en soepel werkt draagt hier zeker aan bij en dat maakt mij trots!

Om deze ondernemers ook na oplevering van de website te kunnen ontzorgen van alle gedoe heb ik het Onderhoudspakket in het leven geroepen. Een abonnement waarmee je volledig ontzorgd wordt van updates aan de website inclusief domein registratie en webhosting.

Wil jij een website laten maken waar je niet naar om hoeft te kijken?

Wil jij een nieuwe website?

Vraag dan een gratis intake gesprek aan.