0650652330
Sytze Notebomer met checklist WordPress Onderhoud in zijn handen.

WordPress Onderhoud en beveiliging.

Je WordPress website kan volledig door ons worden onderhouden. Wij
zorgen er dan voor dat jouw website ten alle tijde goed bereikbaar is en
mocht er iets fout gaan met de website dan staan we klaar om de
site zo snel mogelijk terug online te krijgen.

Het onderhoud van je website maakt je website veiliger en sneller.

Het website onderhoud kan je vergelijken met het onderhoud aan je auto:

De Wegenbelasting: De hostingkosten, hiermee mag je de digitale snelweg op.

De APK: de website wordt continu in de gaten gehouden en tijdens de WordPress Onderhoud controle ronde gecheckt op vitale functies zoals:

Updaten van de website software

Beveiliging tegen malware en virussen

Snelheid optimalisatie

Dagelijkse backups

Spam verwijderen

… en nog veel meer

Website onderhoud aan WordPress Websites door Sytze Notebomer.
Cartoon van Sytze Notebomer die een backup van je website terug plaatst binnen het WordPress Onderhoud pakket.
De Wegenwacht: mocht er toch pech zijn onderweg dan schiet ik te hulp en zorg ik dat de website weer verder kan.

Waarom WordPress onderhoud?

Geen zorgen meer over een optimale werking van je website. Wij nemen jou al het werk uit handen.

Wat mag je van ons verwachten?

Veiligheid

Een compleet beveiligde website. Je website wordt beveiligd tegen indringers. Zo kunnen je bezoekers zorgeloos surfen.
N

Altijd up to date

Geen omkijken meer naar een optimale werking van je website. En altijd verzekerd van de laatste versie.

Backups

Dagelijks een backup van je website.

Wil jij niet dat je website in verkeerde handen valt?

Laat deze dan direct beveiligen door onze experts.

Bespaar tijd

Ontzorg jezelf van de technische inspanning van je website. Wij regelen alles voor je waardoor je meer tijd over houdt voor de bedrijfsvoering. Elke maand komen er voor een WordPress website meerdere updates uit waardoor het bijhouden hiervan een tijdrovend karwei kan zijn.
N

Hack preventie

WordPress is een van de veiligste website beheersystemen. Wordt je website toch gehacked dan wordt dat vaak veroorzaakt door een verouderde WordPress versie, een zwak wachtwoord of een lekke plugin.

Dankzij ons beleid en de hulp van een goede beveiligings plugin minimaliseren wij de kans op een hack. Bij hacken wordt een back-up terug geplaatst en het lek gedicht.

Professioneel back-up systeem

We kunnen elke website nog zo goed beveiligen, er kan altijd iets mis gaan. Hierom maken we elke dag een back-up van uw website en die bewaren we 7 dagen lang. Mocht er tijdens een update iets mis gaan dan zullen wij een back-up terug plaatsen en uitzoeken waar het mis ging.

Prijzen

Transparant, eerlijk en helder.

Wil jij niet dat je website in verkeerde handen valt?

Laat deze dan direct beveiligen door onze experts.

Begrippenlijst WordPress Onderhoud

Leuk al die termen, maar wat betekenen ze eigenlijk?
Gratis .nl Domeinnaam
Bij jouw nieuwe website hoort natuurlijk een nieuwe domeinnaam. Deze zit standaard bij jouw pakket in dus je hoeft zelf geen technische koppelingen te maken want deze doen wij allemaal voor je.
WordPress Updates
Jouw website wordt iedere maand voorzien van de nieuwste WordPress updates. Hierbij wordt het WordPress systeem, het thema en de plugins geüpdate. Van te voren wordt een back-up gemaakt en achteraf wordt alles gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles goed blijft werken.
Website backups

Elke 24 uur wordt er een backup van je website gemaakt. Mocht er iets mis gaan dan zetten wij deze backup kosteloos voor je terug. Zo hoef je nooit meer zorgen te maken dat er kostbare bestanden verloren gaan.

Spam verwijderen
In sommige gevallen is het om op je website een reactie achter te laten. Er zijn complete spam netwerken opgericht om via geavanceerde software het internet af te zoeken naar pagina’s waar het mogelijk is om een reactie achter te laten en dit vervolgens ook automatisch te doen. Er wordt een standaard reactie achter gelaten vaak met daarin een link. Het doel van de spammer is om zo meer links en kliks naar zijn website te krijgen in de hoop meer geld te verdienen. Klik absoluut niet op deze links want soms krijg je nog een virus op je computer ook. Het is dus van groot belang om deze commentaren te voorkomen en te verwijderen als het ze toch lukt. Jouw website wordt in de gaten gehouden op dit soort commentaren en ze worden direct verwijderd zodra ze worden ontdekt.
SSD Webhosting
Alle websites worden gehost op supersnelle SSD schijven. Deze schijven zijn 10x sneller dan gewone schijven waardoor jouw website supersnel laadt.

Webhosting is een dienst voor het opslaan van de pagina’s, afbeeldingen en of andere inhoud van je website op een server die toegankelijk is via internet.

SSL certificaat
SSL zorgt voor het groene slotje voor het www.dadi.nl gedeeltje in de adres balk. SSL zorgt ervoor dat informatie die op de website wordt verzonden gecodeerd wordt verzonden. Als dit niet is geïnstalleerd kunnen hackers gemakkelijk achter de informatie komen die naar de website is verzonden. SSL is min of meer verplicht door de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Informatie moet volgens deze wet beveiligd worden verzonden en SSL is hiervoor de enige oplossing die breed wordt gebruikt. Boetes van het niet naleven van deze wet kunnen oplopen tot €4.500,-
Uptime Monitor
Via een geavanceerd houden we 24 uur per dag in de gaten of de website online is. Mocht er iets mis gaan grijpen we direct in.
Google Analytics
Google Analytics is software door Google ontwikkeld welke de bezoekersstroom naar je website in de gaten houdt. Je kan hiermee zien hoeveel bezoekers je hebt gehad maar bijvoorbeeld ook uit welk land ze komen en hoe lang ze op je tijd zijn geweest. Je kan hiermee in de basis dus zien of je website succesvol is of niet.
Helpdesk
Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 zijn wij bereikbaar voor vragen over jouw website en helpen we je bij het aanpassen van je website en geven hierover uitleg. Grote aanpassingen zoals het veranderen van een thema en het toevoegen van nieuwe content vallen hier niet onder, maar het uitleggen hoe dit moet wel. Zo kan je dus altijd jezelf redden met je website.
Instellen SEO
SEO betekend Search Engine Optimization oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Wij helpen je bij het instellen van de juiste informatie voor de zoekmachines.
Niet verplicht om in te vullen

Bedrijfsgegevens