WordPress Onderhoud en beveiliging.

Het beheren en beveiligen van je WordPress website is belangrijk voor een soepele en veilige website. Bij ons kun je terecht voor WordPress website hosting en onderhoud. Met onze diensten zorg je ervoor dat je site altijd up-to-date en extra beveiligd is tegen de nieuwste online dreigingen.

Grafisch icoon dat WordPress hosting en onderhoudsdiensten representeert
Je WordPress website kan volledig door ons worden onderhouden. Wij zorgen er dan voor dat jouw website ten alle tijde goed bereikbaar is en mocht er iets fout gaan met de website dan staan we klaar om de site zo snel mogelijk terug online te krijgen.

Het website onderhoud kan je vergelijken met het onderhoud aan je auto:

De Wegenbelasting: De hostingkosten, hiermee mag je de digitale snelweg op.

De APK: de website wordt continu in de gaten gehouden en gecontroleerd op vitale functies o.a:

De Wegenwacht: mocht er toch pech zijn onderweg dan schiet ik te hulp en zorg ik dat de website weer verder kan.

Veiligheid

Een compleet beveiligde website. Je website wordt beveiligd tegen indringers. Zo kunnen je bezoekers zorgeloos surfen.

Altijd up to date

Geen omkijken meer naar een optimale werking van je website. En altijd verzekerd van de laatste versie.

Backups

Dagelijks een backup van je website.

Wil jij niet dat je website in verkeerde handen valt?

Laat deze dan direct beveiligen!

Bespaar tijd

Ontzorg jezelf van de technische inspanning van je website. Wij regelen alles voor je waardoor je meer tijd over houdt voor de bedrijfsvoering. Elke maand komen er voor een WordPress website meerdere updates uit waardoor het bijhouden hiervan een tijdrovend karwei kan zijn.

Hack preventie

WordPress is een van de veiligste website beheersystemen. Wordt je website toch gehacked dan wordt dat vaak veroorzaakt door een verouderde WordPress versie, een zwak wachtwoord of een lekke plugin.
Dankzij ons beleid en de hulp van een goede beveiligings plugin minimaliseren wij de kans op een hack. Bij hacken wordt een back-up terug geplaatst en het lek gedicht.

Professioneel back-up systeem

We kunnen elke website nog zo goed beveiligen, er kan altijd iets mis gaan. Hierom maken we elke dag een back-up van uw website en die bewaren we 7 dagen lang. Mocht er tijdens een update iets mis gaan dan zullen wij een back-up terug plaatsen en uitzoeken waar het mis ging.

Wil jij een veilige website?

Begrippenlijst WordPress Onderhoud

Leuk al die termen, maar wat betekenen ze eigenlijk?

Bij jouw nieuwe website hoort natuurlijk een nieuwe domeinnaam. Deze zit standaard bij jouw pakket in dus je hoeft zelf geen technische koppelingen te maken want deze doen wij allemaal voor je.

Jouw website wordt iedere maand voorzien van de nieuwste WordPress updates. Hierbij wordt het WordPress systeem, het thema en de plugins geüpdate waarbij uiteraard van te voren alles wordt geback-upt. 

Elke 24 uur wordt er een backup van je website gemaakt. Mocht er iets mis gaan dan zetten wij deze backup voor je terug. Zo hoef je nooit meer zorgen te maken dat er kostbare bestanden verloren gaan. Deze backups worden 30 dagen lang bewaard. 

SSL zorgt voor het groene slotje voor het www.dadi.nl gedeeltje in de adres balk. SSL zorgt ervoor dat informatie die op de website wordt verzonden gecodeerd wordt verzonden. Als dit niet is geïnstalleerd kunnen hackers gemakkelijk achter de informatie komen die naar de website is verzonden. SSL is min of meer verplicht door de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Informatie moet volgens deze wet beveiligd worden verzonden en SSL is hiervoor de enige oplossing die breed wordt gebruikt. Boetes van het niet naleven van deze wet kunnen oplopen tot €4.500,-

Wil jij een veilige website?