Diensten

WordPress websites:

1 pagina website zonder gebruik van een contactformulier. Keuze uit 3 ontwerpen. 

5 pagina website met contactformulier volgens een nader te bepalen template.

Winkelwagentje voor WooCommerce webshop ontwikkeling door DaDi Websites enzo

WordPress website laten maken Utrecht

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare partner om een website te laten maken in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren webdesign bureau gevestigd in Utrecht en hebben al vele klanten geholpen bij het realiseren van hun WordPress website om hun online ambities na te streven. 

Waarom een website laten maken door DaDi in Utrecht?

Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf. Het is immers dé manier om online gevonden te worden en potentiële klanten te bereiken. Een WordPress website laten maken in Utrecht heeft als voordeel dat je dichtbij huis een betrouwbare partner hebt die begrijpt wat er speelt in de regio. Er vanuitgaande dat je zelf ook in Utrecht of omgeving gevestigd bent natuurlijk. 

Onze aanpak

Bij het laten maken van een website in Utrecht vinden wij het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren en hun wensen en doelen in kaart te brengen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek en responsive design dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de website te laten hosten, onderhouden en updaten, zodat je altijd verzekerd bent van een up-to-date en veilige website.

Kosten van een website laten maken in Utrecht

De kosten voor het laten maken van een website in Utrecht zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de website en de gewenste functionaliteiten. Bij ons kun je echter altijd rekenen op een transparante en eerlijke prijsopgave, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We hebben 2 standaard WordPress Website Pakketten voor je zodat je alvast een impressie hebt van wat je mag verwachten:

1. Budgetvriendelijke website voor starters

2. Pro pakket, website met 5 pagina’s

Neem contact op

Wil je meer weten over het laten maken van een website in Utrecht door ons ervaren team? Neem dan gerust contact met ons op om je wensen door te spreken. 

Meteen contact

Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 staan we voor je klaar

Contactformulier