ALLES OVER JOUW BEDRIJF OP ÉÉN PAGINA

Wil je een doeltreffende, professionele website laten bouwen? Eentje die uitblinkt in eenvoud en budgetvriendelijk is? Maar ook een volledige website in jouw huisstijl? Dan biedt een one page website de uitkomst. Op slechts één pagina deel je alle informatie over bijvoorbeeld jouw onderneming, online portfolio of CV.

Voor de bouwvakker

Heb je een eigen bedrijf in de bouw en wil jij ook online bouwen aan je zichtbaarheid? Dan zit je met dit ontwerp goed.

Voor de specialist in uiterlijke verzorging

Ben je kapper, schoonheidsspecialist of nagelstyliste en wil jij ook online goed voor de dag komen? Regel dan hier jouw eigen website.

Voor de coach, trainer of consultant

Als coach of consultant is een plek op het internet onmisbaar. Dankzij deze professionele coach-website in jouw eigen huisstijl, vinden (potentiële) cliënten gemakkelijk hun weg naar jou.

Waarom een one page website bij dadi.nl?

Het liefst wil jij zoveel mogelijk tijd besteden aan je eigen onderneming en dus zo min mogelijk tijd en geld kwijt zijn aan het maken van jouw website. Dat begrijpen wij en daarom nemen wij zoveel mogelijk uit handen. Met ons one page websitepakket heb jij straks alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf een plek te geven op het internet. En kun jij je volledig focussen op je eigen business. Optioneel af te nemen met een hosting en onderhoudspakket zodat je lekker als uit handen kunt geven. 

Voor slechts €497,- krijg je van ons

Optioneel

Wij verzorgen de hosting en de updates aan je website. Je hebt hier zelf geen omkijken meer naar en je kan met een gerust hart verder werken aan jouw business.

Deze ondernemers gingen je voor

Anneke Troost, Stijl*Fotografie

Afgelopen half jaar met veel plezier samengewerkt met Sytze! Een nieuwe website bouwen kost toch altijd meer tijd als je denkt en de kneepjes onder de knie krijgen van zo’n nieuwe site is toch een dingetje. Maar Sytze wist mij precies door alles heen te loodsen, nam de tijd en maakte regelmatig een filmpje ter toelichting waardoor ik snel en gewoon achter mijn eigen PC verder kon werken! Ook de snelheid waarmee hij werkt en reageert is heel fijn! En dit alles met een grap&een grol was bij mij zeer welkom 😉 Dank je wel Sytze, ik ben fan!

5/5

Marja de Ligt

Fijn met je samengewerkt, jij begreep heel goed dat ik een website wilde die bij mij past! Zo één dat je zegt, ja naar die kapsalon wil ik wel gaan, de uitstraling van een website die bij onze salon past, en als ik een aanpassing wilde maakte jij dat snel in orde, ik zou jou zeker aanbevelen! Ik ben er erg blij mee, en krijg ook positieve reacties.

5/5

Paula Meijer, Paula Meijer uitvaart

Ik ben heel blij met mijn mooie site. Aan de voorbereidingen heb ik niet zo heel veel werk gehad, maar het contact dat ik had met Sytze verliep snel en soepel.  En nog steeds, de vragen die ik heb worden snel en professioneel opgepakt. Kortom ik ben zeer tevreden.

4.5/5

Pieter Joosten

Sytze heeft me geholpen bij het opzetten van mijn website. Niet alleen focus op design maar ook op hoe aantrekkelijkheid te verhogen voor de bezoeker. Erg fijn hoe snel gereageerd werd op mijn vragen. Weet snel de vertaling te maken van behoefte naar techniek.

5/5

Marianne

Sytze is toegankelijk en behulpzaam, en weet waar hij het over heeft. Hij denkt met je mee en komt snel tot een oplossing, of het nu gaat om de technische kant van een website of de uitstraling ervan. Heel prettig om mee samen te werken!

5/5

Sandra Bruggers

Ik wilde graag een mooie website en wist dan ook precies hoe deze eruit moest gaan zien.
Sytze heeft hier goed naar geluisterd.
Ben er heel blij mee!

5/5