Veelgestelde vragen

Vanaf €497,- kunnen wij jou voorzien van een website. Deze website is voorzien van een professioneel design en werkt op mobiele apparaten zoals een smartphone en tablet.

Meer informatie vind je op de ze pagina -> Budgetvriendelijke website voor starters

Het maken van een website hangt grotendeels af van het type website. Een website met 1 pagina, een zogenaamde one-pager zal sneller klaar zijn dan een website met meerdere pagina’s en geavanceerde koppelingen zoals bijvoorbeeld een boekingssysteem voor een bed & breakfast.

Om een website te maken en op het internet te plaatsen heb je 4 dingen nodig:

1. Webhosting, dat is een opslagruimte op het internet welke je huurt om je website op te plaatsen.

2. Een domeinnaam, in ons geval is dat dadi.nl. Het gedeelte wat je in de webbrowser intoetst om naar een website te gaan.

3. De website, de website kan je laten maken of zelf doen. Wij maken altijd websites met een CMS (Content Management System), dat is een systeem waarmee je zelf gemakkelijk foto’s en teksten van je website kan aanpassen. Het CMS welke wij gebruiken heet WordPress.

4. Beveiliging, om je website zo goed mogelijk te beveiligen is het nodig dat je webhosting voor goede firewall zorgt. Ook op de website zelf kan veel gedaan worden om de beveiliging goed in orde te brengen zodat hackers bijvoorbeeld niet gemakkelijk je inloggegevens kunnen achterhalen.

Uiteraard kunnen wij dit alles voor je uit handen nemen. Heb je hier meer vragen over? Neem dan contact met ons op.

WordPress is een van de meest populaire Content Management Systemen (CMS) ter wereld en biedt gebruikers de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een website te maken, zonder dat ze veel technische kennis nodig hebben.

Meer weten? 

Hier vind je een uitgebreid antwoord op je vraag “Wat is WordPress?

Een huisstijl is meer dan alleen een logo. Het is een verzameling van visuele elementen die de identiteit van een bedrijf of organisatie weerspiegelen. Door deze elementen consequent toe te passen in alle uitingen van het bedrijf, wordt de herkenbaarheid vergroot en de uitstraling versterkt.

Meer weten? Lees dan deze blog -> “Wat is een huisstijl?”