0650652330

Website laten maken Wijk bij Duurstede

Nieuwe website laten maken?
DaDi, webdesign in Wijk bij Duurstede.

Wil jij een nieuwe website?

Als jij wilt dat je bedrijf in Wijk bij Duurstede online goed gevonden wordt, dan is de eerste stap natuurlijk een website laten maken. Je kunt deze klus zelf aanpakken, maar dan komen achteraf zaken als gebruiksvriendelijkheid en het onderhoud van de pagina nog om de hoek kijken. Daarom is het verstandig om je website te laten maken door een specialist uit Wijk bij Duurstede.

DaDi zorgt naast een uniek en passend webdesign ook nog voor de hosting, het onderhoud en de juiste beveiliging.

Wil je een nieuwe website laten maken? Of heb je een vraag? Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op:

Voordelen website laten maken

Maar is het dan helemaal niet mogelijk om zelf een website te maken voor je bedrijf? Nee, dat niet. Maar gaandeweg kom je waarschijnlijk wel een aantal hobbels tegen. Zo zal je te maken krijgen met standaard sjablonen, wat een beperking is op het gebied van vormgeving omdat je nu niet de vrije hand hebt. En je wilt met je website natuurlijk wel uitblinken ten opzichte van je concurrentie.

Daarnaast kan zelf een website maken behoorlijk tijdrovend zijn als je geen kennis hebt van het systeem. En dit is tijd die je veel liever in andere werkzaamheden voor je bedrijf zou willen steken, bijvoorbeeld om nieuwe klanten te werven in Wijk bij Duurstede.

Laat daarom de website voor je onderneming maken door DaDi uit Wijk bij Duurstede. Zo ben je niet alleen zeker van site met een uniek design, je online visitekaartje is ook nog eens gebruiksvriendelijk en straalt professionaliteit uit. Daarnaast kan je ook nog rekenen op de volgende voordelen:

De website is geschikt voor mobiele apparaten

Je website wordt zo gemaakt dat hij op elk scherm juist getoond wordt. Dat wil zeggen op smartphone, tablet en desktop. De website past zich automatisch aan het formaat van het apparaat aan. Dit noemen we ook wel responsive webdesign. 

Wij hanteren een tevredenheidsgarantie

We starten altijd met een vrijblijvend intake gesprek. Dit kan bij jou bij ons of via mail of whatsapp. Aan jou de keuze.

Als we je mogen helpen bij het maken van een nieuwe website dan maken we eerst een vrijblijvend voorstel van het ontwerp van je website. Deze kan je live en online zien in een testomgeving die we voor je opzetten.

Beveiliging tegen hackers

We installeren geavanceerde anti hack software op je website welke de website voortdurend in de gaten houdt. Enkele functies van de software:

  • Brute Force-vergrendeling
  • Detectie van wijzigingen in de website software
  • 404 detectie
  • IP Blokkades
  • en nog veel meer…
Inclusief service en onderhoud

Jouw nieuwe WordPress website heeft net als bijvoorbeeld je auto af en toe een service beurt en onderhoud nodig. Je kan ervoor kiezen om hier geen gedoe mee te hebben en je hierbij te laten helpen door DaDi uit Wijk bij Duurstede. Wij doen dan al het onderhoud aan je website zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt. Wij zorgen ervoor dat je website goed bereikbaar is en mocht er iets gebeuren dan grijpen we direct in.

Heb je meer vragen over het website onderhoud? Lees dan de pagina over WordPress Onderhoud

Complete service van DaDi

Jouw website maken wij in WordPress. Het grote voordeel van dit systeem is dat ook jij op deze manier eenvoudig nieuwe teksten en afbeeldingen kunt plaatsen. Na oplevering van de website krijg je van ons een duidelijke instructie. Wil je liever het onderhoud helemaal uit handen geven? Sluit dan een abonnement voor een Onderhoudspakket bij ons af. Met deze service draaien wij dagelijks een back-up van je website, installeren de updates en minimaliseren wij de kans op een hack.

Website onderhoud aan WordPress Websites door Sytze Notebomer.

Jouw groeiende klantenkring in Wijk bij Duurstede

Een snelle website is ook nog eens een goede manier om je klantenkring in Wijk bij Duurstede uit te breiden. Want wanneer de bezoeker snel de gewenste informatie kan vinden en de pagina’s snel laden, heb jij meer kans op een bestelling van je producten of dat je dienst afgenomen wordt. Laat daarom je website maken door de ervaren designers van DaDi uit Wijk bij Duurstede.

Werkwijze DaDi

01

Kennismaking

Voordat we voor je aan de slag gaan, willen we eerst even vrijblijvend kennis met je maken en al je wensen en eisen met je bespreken. Dit kan bij jou of bij ons op kantoor in Wijk bij Duurstede, maar het is ook mogelijk om af te spreken op een andere locatie. Het is maar net wat jij handig vindt!

02

Ontwerpfase

Na de meeting gaan wij gelijk voor je aan de slag om de gewenste website te maken. Na vijf werkdagen sturen wij je de eerste concepten toe van het design. Deze kan je bekijken in een testomgeving.

03

De ontwikkeling

Moet er nog iets aangepast worden aan het design? Dan regelen wij dit zo snel mogelijk. Binnen een aantal dagen leveren wij een nieuwe versie van de website voor je bedrijf in Wijk bij Duurstede. Als je een website bij ons laat maken, kan je naast een uniek ontwerp ook rekenen op geavanceerde software die virussen en malware tegenhouden.

04

Lancering van jouw website

Is alles helemaal naar wens? Dan zetten wij jouw website online, deze werkt op alle desktops, smartphones en tablets. Indien je een abonnement voor het Onderhoudspakket hebt afgesloten, houden wij alles up-to-date.

Wil jij een website laten maken waar je niet naar om hoeft te kijken?

Z

Persoonlijk contact

Z

Website op maat

Z

Tevredenheidsgarantie

Z

Geen gedoe met updates

Je hoeft me natuurlijk te geloven op mijn mooie ogen

“Hij heeft ervoor gezorgd dat ik een website heb, waar ik heel blij mee ben.”

Sytze is no-nonsense, staat voor wat hij doet en komt altijd zijn afspraken na. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik een website heb, waar ik heel blij mee ben. Tegen een eerlijke prijs,  een klasse product! Neem gerust een kijkje op www.scheiding-geregeld.nl voor het resultaat.

Mabelle Mulders, Scheiding | Geregeld
“Sytze verstaat zijn vak. ”

Sytze verstaat zijn vak. Hij is een prettig persoon om mee samen te werken. Schakelt snel en verstaat zijn opdrachtgever. Al met al een reden om nog een keer bij hem terug te komen.

Bob van Leeuwen, Wonen in de Gaarden
“Blij met deze samenwerking”

DaDi zorgt ervoor dat wij naast een mooie huisstijl en marketing items ook het interactieve stukje helemaal kloppend kunnen maken. Hij zoekt een passende technische oplossing voor al onze ontwerp keuzes.Uw website wordt door Sytze compleet tot in detail opgeleverd en werkt perfect op alle schermen, ook mobiel! Blij met deze samenwerking.

Marije Brouwer, eigenaar flairdesign.nl

Ja ja, mooi verhaal maar wat krijg ik er allemaal bij?

Z
Website met gemakkelijk beheersysteem
Z
Zelf teksten en afbeeldingen aanpassen
Z
Geen technische kennis nodig
Z
.nl Domeinnaam
Z
Website in eigen huisstijl
Z
Contactformulier
Z
Persoonlijk intake gesprek
Z
Zoekmachine geoptimaliseerd
Z
Youtube video’s plaatsen

En wat kost zo’n website waar je niet naar om hoeft te kijken?

Z
Geen betaling vooraf
Z
Vrijblijvend website ontwerp
Z
Geen aankoop verplichting
Z
Persoonlijk intake gesprek
Z
Vast contactpersoon
Z
Een nieuwe website:

al vanaf: €897,-

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan:

Wil je een nieuwe website laten maken? Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op:

DaDi Websites enzo

Karolingersweg 102

3962AK  Wijk bij Duurstede

Sytze Notebomer

0650652330