Website ontwikkeling Studio Atexo Leusden

Opdracht: Website bouwen voor Studio Atexo

Opdrachtgever: Studio Atexo

Door Studio Atexo ben ik gevraagd om hun eigen website te bouwen op basis van een aangeleverd ontwerp en Hosting en Onderhoud te verzorgen. 

Studio Atexo, geleid door de bevlogen Irene, staat voor het omzetten van bedrijfsvisies in heldere en strakke ontwerpen. Met een eerlijke en doelgerichte aanpak creëren ze logo’s, huisstijlen, en adviseren ze over communicatiemiddelen. Ze zorgt ervoor dat bedrijven goed zichtbaar worden en een stevige eerste indruk maken.

Portfolio Project: Studio Atexo – Creativiteit en Webdesign Samengevoegd

Achtergrond van het Project

Irene, de drijvende kracht achter Studio Atexo, barst van de passie voor grafisch ontwerp. Haar missie: bedrijven zichtbaar maken met prachtige en doelgerichte ontwerpen. Met een scherp oog voor detail en een toewijding aan strakke en gebalanceerde vormgeving, wist ik dat dit een samenwerking zou zijn die tot iets bijzonders zou leiden.

Website laten maken met een door Studio Atexo aangeleverd ontwerp

Studio Atexo had niet zomaar een website nodig; ze zochten een platform dat de creatieve essentie van het bedrijf zou weergeven. Studio Atexo leverde zelf het verfijnde ontwerp aan, en mijn taak was om dit ontwerp tot leven te brengen in de vorm van een responsieve website. Door nauw samen te werken en het ontwerp dat Irene met zorg had gemaakt te respecteren, is een website ontstaan die echt de kernwaarden van Studio Atexo uitdraagt.

WordPress Hosting en Onderhoud

Het is van cruciaal belang dat de website van Studio Atexo consistent presteert. Daarom heb ik de verantwoordelijkheid op me genomen om de WordPress hosting en onderhoud te verzorgen. Hosting is de ruggengraat van elke website en het moet stabiel en betrouwbaar zijn. Dat is precies wat ik heb geleverd.

Consistent Onderhoud is de Sleutel

Een website is als een goed geoliede machine – om topprestaties te garanderen, is regelmatig onderhoud essentieel. Van het bijwerken van plugins tot het verzekeren van de beveiliging, ik zorg ervoor dat alles op de achtergrond naadloos functioneert. Regelmatige back-ups? Geen probleem. Prestatieoptimalisatie? Uiteraard. Dit alles om ervoor te zorgen dat de creatieve geest van Studio Atexo altijd schittert.

Jouw Partner in Webontwikkeling en Onderhoud

Of je nu een creatieve studio hebt zoals Studio Atexo, of een onderneming in een andere sector, DaDi Websites enzo staat klaar om je bij te staan. Heb je een prachtig ontwerp en wil je een website laten maken die jouw visie echt vastlegt? Of ben je op zoek naar WordPress hosting en onderhoud dat solide en zorgeloos is? Neem contact op en laten we samen jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten brengen.

Irene Sandker | Studio Atexo

“Fijn samenwerken!”

DaDi communiceert duidelijk, werkt snel en secuur en staat open voor een uitdaging. Fijn samenwerken!

Irene Sandker | Eigenaar Studio Atexo